Leivonnaiskilpailu

Etusivu » Leivonnaiskilpailu

Leivonnaiskilpailu Kouvolan 15-vuotisjuhlavuoden

kunniaksi lauantaina 20.4.

Makujen polku -tapahtuman yhteydessä järjestetään leivonnaiskilpailu, jonka tavoitteena on löytää Kouvolan 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi paras kouvolalainen leivonnainen. Leivottavan tuotteen tulee olla kahvitarjoilun oheen sopiva makea tai suolainen leivonnainen (kakku, leivos, pulla, piirakka tms).

 

Parhaassa Kouvola-leivonnaisessa on käytetty paikallisia raaka-aineita ja se on samalla herkullinen sekä näyttävä.

 

Kilpailun voittaja valitaan Makujen polku -tapahtumassa Kohoa Synergiakeskuksessa ja kävelykatu

Manskilla la 20.4.2024 klo 14.00 (Kauppalankatu 13, Kouvola). Kilpailussa on mukana kaksi eri sarjaa: Leipomo- ja opiskelijasarjat. Kilpailuun on ilmoittautunut neljä

Kouvolan alueella toimivaa leipomoa ja 3-4 leipomo- ja kondiittoriopiskelijaa.

 

Kilpailun voittajan päättää arvovaltainen tuomaristo:

 

Juliana Hokkanen
Koko Suomi leipoo -ohjelman tuomari, kondiittori

Tommi Jattu
Tommin kahvilat, yrittäjä

Charissa McCarron
Kouvolan kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö

 

Tuomaristo kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

  • maku

  • luovuus

  • kotimaisuus

  • paikalliset raaka-aineet/tuotteet

  • ulkonäkö

  • kouvolalaisuus (perustelu/tarina)

  • säilyvyys

  • tuotantokapasiteetti

  • kustannustehokkuus

 

Opiskelijasarjassa tuomaristo kiinnittää huomiota erityisesti leivonnaisen makuun, luovuuteen ja raaka-aineiden kotimaisuuteen ja paikallisuuteen.

 

 

Yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan Kouvola-leivonnaiseksi Makujen polku -tapahtumassa.

Kilpailun voittanut Kouvola-leivonnainen lanseerataan kaupunkilaisille Kouvolapäivän tapahtumien yhteydessä
4.-5.5.2024 Kuusankoskitalolla.

 

Makujen Polku-logo.

Leivontakilpailun tuomaristo julkistaa voittajan ja yleisön suosikin klo 14.

Tule antamaan ääni omalle suosikillesi!