Saavutettavuusseloste

Etusivu » Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Kouvola Innovation pyrkii takaamaan verkkosivustojensa saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee makujenpolku.fi-verkkosivustoa.

Saavutettavuuden tila
Makujenpolku.fi sivustolla on useita saavutettavuutta parantavia toimintoja ja sivusto täyttää Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 -tason A-vaatimukset. Vaatimusten noudattamatta jättämiset ja vaatimuksiin sovellettavat poikkeukset mainitaan jäljempänä.

Ei-saavutettava sisältö

Jäljempänä mainittu sisältö ei ole saavutettavissa seuraavista syistä:

Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 noudattamatta jättäminen.

  • Osien kieli: Sivustolla voi ilmetä englanninkielisiä elementtejä, joiden kieltä ei ole määritetty (WCAG 3.1.2).
  • HTML-koodin laatu: HTML-koodin laadussa on joitain puutteita (WCAG 4.1.1).
  • Yhden sivun sovellus: Koko sivusto on niin sanottu yhden sivun sovellus (Single Page Application, SPA). Tästä johtuen sivulta toiselle siirryttäessä ruudunlukijoilla voi ilmetä erilaisia kohdistusongelmia mobiililaitteella. (WCAG 2.4.3, 4.1.3)
  • Painikkeiden ohjelmallinen toteutus: Kaikkia painikkeita ei ole toteutettu ohjelmallisesti oikein. Esim. hampurilaisvalikkopainike ei ole painike lainkaan (WCAG 4.1.2)

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen
Tämä seloste on laadittu 28.2.2023. Selosteen on laatinut Mainostoimisto Sepeteus.

Palaute ja yhteystiedot
Verkkosivuston saavutettavuudesta voi antaa palautetta osoitteeseen viestinta@kinno.fi tai puhelimitse 020 615 5219. Saman osoitteen kautta voit pyytää direktiivin soveltamisalan ulkopuolelle jätettyjä tietoja ja sisältöä.

Täytäntöönpanomenettely
Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
vaihde 0295 016 000